Over mij

Als je mijn vrienden zou vragen om mij te omschrijven zullen rust en kalmte niet de eerste eigenschappen zijn die ze zouden opnoemen. Toch ben ik tijdens een coachsessie een rustige gesprekspartner, zonder mijn enthousiasme en optimisme te verliezen. Voor mij een teken dat ik na lang zoeken eindelijk op mijn plek zit!

 

Ik ben eerlijk en een tikkeltje direct. Daarnaast ben ik nieuwsgierig en wil ik altijd meer weten van mensen. Daarbij heb ik zelf al het nodige meegemaakt in zowel mijn werk- als privéleven. 

 

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een eerlijke en directe aanpak. Samen kijken we wat er nu echt speelt. Wat is de kern van je vraag? Vervolgens stellen we vast wat het doel is, wat wil je echt, om vervolgens te kijken hoe we daar gaan komen. 

 

In de sessies is natuurlijk alle ruimte voor emoties. Die horen er en mogen er zijn, maar daarnaast vind ik het ook heel belangrijk dat er gelachen kan worden. Humor en lachen kunnen ervoor zorgen dat situaties lichter en behapbaarder worden.

In ons leven maken we genoeg serieuze en zware dingen mee. Daarom is het van belang dat we daar af en toe (natuurlijk als het hier het juiste moment voor is) een beetje om kunnen lachen.

Lisanne Koenraadt

Lisanne Koenraadt

Hoe ben ik hier gekomen?

Na zes jaar studeren (ja, dat is iets langer dan de bedoeling is) was het dan toch echt tijd om een 'echte' baan te zoeken. Ik wist dat een baan vinden niet gemakkelijk zou worden, maar dat het zo lastig zou zijn had ik nooit verwacht.  Daarbij waren afwijzingen ook niet goed voor mijn zelfvertrouwen. Waar ik sowieso al niet zoveel van had.. 

 

Uiteindelijk vond ik mijn eerste baan. Op papier niet mijn droombaan, maar hé je moet ergens beginnen. Ik zou ondertussen op mijn gemak verder gaan kijken.

Dat ging helaas niet. De baan kostte mij zoveel energie. Ik ging er huilend heen en kwam er huilend vandaan. Had ik hier dan al die jaren voor gestudeerd? Was dit het nu?

 

Niet alleen het solliciteren viel mij tegen, maar nu had ik ook nog eens een baan die totaal niet bij mij paste. 

 

Maar wat wil ik dan? Wat wil ik met mijn leven?

Vragen die ik mezelf meer dan eens heb gesteld.

 

Lang heb ik nagedacht over deze vragen. Waar krijg ik energie van? Waar kan ik anderen mee helpen? Welke eigenschappen en ervaring heb ik die ik hiervoor kan gebruiken? 

 

Waar ik echt energie van krijg en wat ik ook belangrijk vind in mijn werk is mensen helpen, maar dat is natuurlijk nog een breed begrip.

 

Ik kwam tot de conclusie dat ik mensen wil helpen die vastlopen op hun werk, niet meer weten wat ze willen, totaal niet op hun plek zitten of juist hun werk niet los kunnen laten. Of mensen die het misschien op hun werk wel naar hun zin hebben, maar in hun privéleven tegen allerlei problemen aanlopen.

 

Benieuwd geworden of Koco iets voor jou is?

Laat hieronder je gegevens achter voor een gratis kennismakingsgesprek!

 

Waar ben ik nu?

In 2021 behaalde ik mijn diploma professioneel coach aan de Academie van Psychodynamica. Momenteel woon ik in New York. Benieuwd wat ik daar zoal doe en hoe mijn leven daar is?

In mijn blogs vertel ik daar alles over!