365 dagen

Gepubliceerd op 4 december 2022 om 19:40

Gisteren waren we hier precies 365 dagen of te wel 1 jaar! Alle seizoenen gezien en alle feestdagen hier mee gemaakt. Het afscheid op schiphol voelt soms als een week geleden en soms als jaren geleden. Lekker cliché maar de tijd is voorbij gevlogen. Als je vraagt wat het allerleukste was dit jaar heb ik daar absoluut geen antwoord op. Het aller vervelendste? Geen idee! 

 

Als je vraagt hoe dit jaar was? Geweldig, maar zeker ook zwaar en wennen!  Of ik het weer zou doen? Absoluut! Hoe het volgende jaar gaat zijn? Geen idee en dat vind ik eigenlijk wel heel erg fijn.

 

Toen we hier een half jaar geleden waren schreef ik ook een stukje waarin ik heel graag wilde samenvatten hoe het afgelopen jaar was. Dat lukte toen al niet en nu al helemaal niet. Het enige dat ik kan zeggen is dat het echt een fantastische ervaring is geweest de afgelopen 12 maanden! 

 

Vanaf nu komen er momenten van herkenning. Oja, zo koud is het hier in januari en oja, ze gaan hier wel echt los met de kerstviering. Vanaf nu gaat thuis hier nog bekender worden en is geen seizoen meer onbekend. Misschien mag ik mezelf vanaf nu wel bijna een local noemen. Tegelijkertijd valt er nog zoveel te zien, te doen en te leren. 

Ik kan niet wachten!