Weer thuis

Gepubliceerd op 25 september 2022 om 17:23

Ondertussen is het al weer een aantal weken geleden dat ik iets geplaatst heb. Als ik één ding moet zeggen over het leven hier is het wel dat het altijd chaotisch is. Vandaar dat het alweer een tijdje geleden is.

 

Ondertussen ben ik ook alweer een week thuis van mijn vakantie in 'eigen land', Nederland. Een vakantie die voorbij vloog, een vakantie waarin ik heel vaak hoorde; nu je hier weer zo zit voelt het helemaal niet of je lang bent weggeweest. Een opmerking waar ik het eigenlijk wel mee eens was. 

 

Vrij snel voelde alles weer normaal en alsof ik inderdaad nooit weg was geweest. Aan de ene kant is dat natuurlijk super fijn, aan de andere kant voelde het niet helemaal eerlijk. Ik had negen maanden in complete gekkenhuis geleefd met ups en downs en nu leek het ineens allemaal niet gebeurd te zijn. 

 

Terwijl toen ik zondagavond mijn mini appartement in New York weer binnen stapte dacht ik ook; hé lekker weer in mijn eigen huis en vervolgens ging het leven hier weer vrij snel verder. 

 

Het woord 'thuis' vind ik dan momenteel ook maar een lastig begrip. Blijkbaar zijn er momenteel meerdere plekken waar ik prima tussenpas en waar ik mij thuis voel en voor nu is dat helemaal prima!