Start spreading the news..

Gepubliceerd op 9 december 2021 om 16:29

Waar mijn locatie tot vorige week nog Utrecht was, is deze momenteel 5893 km verderop..

NEW YORK!

 

Waar dit voor jullie misschien totaal uit de lucht komt vallen staat mijn leven al enige tijd in het teken van hierheen verhuizen. Afgelopen voorjaar kregen mijn vriend en ik een mooie kans aangeboden om hier te gaan wonen/werken en daar hoefden we niet heel lang over na te denken. Zo’n kans konden we niet laten schieten! 

 

Toen we besloten hadden om hier naartoe te verhuizen had ik mezelf voorgenomen om iedere stap van het proces te delen, maar daar heb ik mezelf even goed op verkeken. 

Als we echt zeker weten dat we kunnen / mogen gaan dan ga ik schrijven… 

Als we ons visum hebben dan ga ik schrijven… 

Als we weten wanneer we vliegen dan ga ik schrijven… 

 

De echte zekerheid kwam echter pas vorige week vrijdag, toen we het vliegtuig instapten. 

Deze onzekerheid kostte zoveel energie. Daarbij kost verhuizen - zeker naar een ander land - ook ontzettend veel tijd en energie. Vandaar ook dit late verhuisbericht. Sorry!

 

Het hele proces bestond uit ongelofelijk veel ups and downs. Van goed nieuws over onze vertrekdatum tot afscheid nemen. Jeetje wat ben ik daar slecht in.. Al vraag ik mij af of er iemand goed is in afscheid nemen. Na vele tranen op Schiphol zijn we nu toch echt hier!

 

Ik heb ondertussen denk ik al 500 keer gezegd dat het hier echt wel heel erg lijkt op de films en ook heb ik mij al ontzettend verbaasd over typisch Amerikaanse dingen, zoals de producten in de supermarkt. Er is nog zoveel te zien en te doen hier, maar gelukkig hebben we alle tijd want ik mag New York voor de komende 2,5 jaar mijn thuis noemen!

 

Ik ga jullie dan ook zeker op deze plek en via Instagram op de hoogte houden van alles wat we hier meemaken, maar ook over alle zaken eromheen - en dit keer echt..- 

Koco blijft dan ook bestaan, alleen wel in een iets andere vorm, maar daar later meer over!

 

Liefs, 

 

Lisanne