Moederdag

Gepubliceerd op 7 mei 2022 om 18:13

Morgen is het Moederdag. Ook hier in de Verenigde Staten. Dat is ook onmogelijk om te vergeten, want ieder winkelruit is van top tot teen gevuld met Moederdag spullen. 

Ik ga in dit stuk niet opscheppen over mijn moeder. Wat ik wel heel goed zou kunnen doen hoor, maar dat voelt niet goed. Wat ik wil zeggen tegen haar doe ik toch wel. Ondanks dat we nu al vijf maanden elkaar niet hebben gezien. We bellen namelijk iedere week. Minstens een uur. We praten over alles en niets. De komende twee weken gaan we elkaar alleen niet bellen en dit stuk houd ik ook kort…

 

Ik moet zo meteen namelijk naar het vliegveld OM MIJN MOEDER EN ZUSJE TE GAAN HALEN!!! De komende tien dagen zijn ze hier en kan ik alles laten zien. De afgelopen weken heb ik de dagen afgeteld en eindelijk is het zo ver! 

 

Ik ga zo snel naar het vliegveld racen, maar niet zonder dit nog even gezegd te hebben;

Waar Moederdag voor mij een leuke dag is, weet ik dat het voor veel mensen juist een hele zware dag kan zijn - om wat voor reden dan ook. Die mensen wens ik morgen heel veel sterkte! 

Doe morgen wat goed voor jou voelt. Sta erbij stil, vergeet het, maak het mooiste Moederdag ontbijt voor jezelf.. Wat je ook doet, zorg voor jezelf!

 

Liefs, 

 

Lisanne

tekst te typen.